Piamia blog

Online program za roditelje - U školske klupe bez puno muke

Ako tražite inovativan i sveobuhvatan pristup koji će vam pružiti mnogo informacija o razvoju predškolskog djeteta i upisu u prvi razred, imamo savršenu priliku za vas! Predstavljamo vam naš jedinstveni online program "U školske klupe bez puno muke", koji će se održavati tijekom cijelog mjeseca veljače.

Jesenska čarolija: 6 aktivnosti za djecu od 2 do 7 godina

Jesen je vrijeme kada smo primorani, za razliku od ljeta, veći dio dana/tjedna provesti u zatvorenom prostoru. Ponekad nam kiša progleda kroz prste, sunce osmjehne svojim zrakama pa možemo u zajedničku šetnju – do parka, a još bolje do obližnje šume.

Pridružite nam se u nezaboravnoj avanturi u prirodi!

Odlazak u prirodu, na izlet ili kampiranje jedinstven je događaj koji ostaje dugo u sjećanju. No, to nije samo zabava i smijeh, već i prilika za učenje i stjecanje novih znanja.

Sve su majke superheroji

Uskoro će Majčin dan, poseban dan posvećen našim majkama! To je dan kada želimo izraziti svoju zahvalnost, ljubav i poštovanje prema svim majkama diljem svijeta za sve što čine za nas.

10. siječnja - Svjetski dan smijeha

Od 1998. godine, na inicijativu indijskoga liječnika Madana Kataire, obilježava se Svjetski dan smijeha i to čak dva puta godišnje – 10. siječnja i 2. svibnja

Svjetski dan prijateljstva

Prijateljstvo je poput škrinjice pune blaga koja može biti izvor osjećajnosti, intimnosti, zadovoljstva i društvenosti, a može nam pomoći u izgradnji pozitivne slike o sebi, samopouzdanja, socijalnih kompetencija i uzajamne podrške.

Zabavne igre i aktivnosti za odmor od kupanja

Godišnji odmor i odlazak na more izazovni su za sve roditelje. Osim vožnje i čestog pitanja: „Koliko još …?“, roditelji često muku muče i kako zabaviti djecu na plaži, između kupanja. Tu u pomoć stižemo MI.

Pia Mia i ljetno listići – BESPLATNO

Dragi naši! Ljeto je u punom zamahu! Za naše predškolce pripremili smo BESPLATNE listiće koje možete isprintati i rješavati u hladovini suncobrana ili bora!

Predmatematičke vještine – kako ih poticati

Pojam predmatematičke vještine odnosi se na niz znanja, činjenica i postupaka koje djeca usvajaju prije polaska u školu, a koja će im biti potrebna za razumijevanje matematike.