Piamia Pridružite nam se u nezaboravnoj avanturi u prirodi!

Pridružite nam se u nezaboravnoj avanturi u prirodi!

Odlazak u prirodu, na izlet ili kampiranje jedinstven je događaj koji ostaje dugo u sjećanju. No, to nije samo zabava i smijeh, već i prilika za učenje i stjecanje novih znanja.

Boravak u prirodi nepresušan je izvor poticaja koji možemo podariti djeci, a da to ni ne primijete. Priroda nam nudi mnoštvo igračaka, didaktičkih materijala i poligona, na malo drugačiji način. Priroda se pobrinula za igračke napravljene od raznih materijala, raznih tekstura, debljina ... Svi ti materijali u tren oka mogu postati: raketa, lopta, kreda.Dobra priprema za boravak na otvorenom - spašava!


Obiteljska avantura počinje već pripremom stvari za kampiranje ili izlet. Da bismo djeci pružili više poticaja i novih vještina, važno je uključiti ih u ovaj korak zajedničkog putovanja. Neka djeca sastave popis stvari potrebnih za izlet ili kampiranje. Pomažite im, vodite ih kroz razmišljanje kako bi bili spremni za boravak u prirodi. Manja djeca mogu nacrtati ili izrezati opremu iz kataloga trgovačkih centara. Tako razvijamo vještine organizacije, logičkog razmišljanja i zaključivanja. Kad stavljate stvari u torbu, napravite pauzu. Neka dijete nabroji sve stvari koje su dosad spremili i time proširi svoje radno pamćenje.

Planiranje puta također je važan korak. Istražite zajedno mjesta koja biste mogli posjetiti na putu do kampa. Također, osmislite aktivnosti koje biste mogli raditi u kampu. Samo kampiranje može biti izazovno ako se suočite s lošim vremenom ili velikom vrućinom.A što ako vam vrijeme ne ide na ruku?

Zato smo za vas pripremili digitalne listiće koji vam mogu poslužiti kao "backup" u slučaju da vam planove poremeti vrijeme ili neki drugi nepredvidivi događaj.
Pia Mia i Tonko zajedno sa svojom izviđačkom skupinom bili su na kampiranju. Tamo su se suočili s mnogim izazovima i naučili mnogo toga. Kad su se vratili kući, odlučili su napraviti malu knjigu zadataka koja je sada pred tobom. Zakorači u uzbudljivi svijet kampiranja, nauči mnoge vještine i s roditeljima se okušaj u kampiranju.

Uz ovaj radni materijal, svim kupcima POKLANJAMO igru potrage u prirodi. Djeca će dobiti popis predmeta, biljaka i stvari u prirodi koje trebaju pronaći u što kraćem vremenu. To će biti izvrsna prilika za malo predaha za vas, a možete se također okušati u obiteljskoj potrazi!

Prigrlite prirodu i uživajte u nezaboravnoj obiteljskoj avanturi!


Nabavi svoje listiće!