fbpx

Slikovnica osmišljena od strane hrvatskih stručnjaka

Pametna slikovnica

Slikovnica za poticanje cjelokupnog razvoja djece

Tim autora slikovnice Pia Mia u parku čine magistri logopedije; Mario Dilberović, Ozana Čipčić, Lucija Kuvačić i Danijela Matulić. Oni su mladi i entuzijastični stručnjaci zaljubljeni u logopediju i okupljeni na portalu Logoped.hr koji je nastao u rujnu 2017. godine. Napredovanjem i neprestanim učenjem razvijaju ideje, ali i prijateljske odnose unutar tima. Svoj rast i razvoj temelje na slobodi mišljenja, kreativnosti i njegovanju timske atmosfere. Jedinstveni su zbog svog inovativnog pristupa kojim žele korisnicima približiti logopediju kao struku i znanost.

danijela

Danijela Matulić

Rođena sam u Supetru na otoku Braču, 17.05.1994.
Završila sam 1.jezičnu gimnaziju u Splitu te srednju glazbenu školu uz usmjerenje glazbenik—gitarist. Potom upisujem Edukacijsko—rehabilitacijski fakultet te dipomiram 2017.na temu “Odnos percepcije glazbe i razumljivosti govora u djece s kohlearnim implantima”.

Ozana Čipčić

Rođena sam 25. travnja 1993. godine u Splitu, a svoje djetinjstvo provela sam u Dugopolju gdje sam završila osnovnu školu. Osnovnu glazbenu školu Josip Hatze završila sam u Splitu, a nedaleko od glazbene škole, u Baletnom studiju HNK, plesala sam balet.

lucija

Lucija Kuvačić

Rođena sam u travnju 1994. u sunčanome Splitu u kojemu sam završila osnovnu školu i prirodoslovno-matematičku gimnaziju. Upisala sam studij Logopedije pri Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu 2012. godine, a svoju titulu magistre logopedije stekla sam u svibnju 2018. godine.

17.05.2017. Velika Gorica -Predstavljanje aplikacije Kaj ima? Foto: Anes Šuvalić/Cityportal

Mario Dilberović

]Rođen sam 29. studenog 1993. godine u slavonskom gradu Vinkovci, a nekoliko godina kasnije, cijela obitelj seli u Veliku Goricu. Osnovno i srednju školu završio sam u Velikoj Gorici, Gimnazija Velika Gorica gdje sam stekao temeljno obrazovanje za nastavak školovanja. Još u osnovnoškolskim danima započeo sam svoj rad s djecom u okviru Turopoljske udruge skauta “Tur” kao voditelj skupine. 

O nama

Pia Mia slikovnica vlasništvo je tvrtke Fabula21. stoljeća d.o.o.

info@piamia.hr
narudbe@piamia.hr
098 242 024

Plaćanje i dostava

Dostava u roku od 3 do 5 radnih dana na području RH.

Društvene mreže