Piamia Online program za roditelje - U školske klupe bez puno muke

Online program za roditelje - U školske klupe bez puno muke

Dragi roditelji, jeste li vi i vaša djeca spremni za uzbudljivo putovanje prema školskim klupama? Osjećate blago uzbuđenje ili strah? Ne znate što očekivati od upisa u školu? Jeste li spremni? Ako tražite inovativan i sveobuhvatan pristup koji će vam pružiti mnogo informacija o razvoju predškolskog djeteta i upisu u prvi razred, imamo savršenu priliku za vas! Predstavljamo vam naš jedinstveni online program "U školske klupe bez puno muke", koji traje punih mjesec dana!

O programu:

Ovaj program je pomno je osmišljen za roditelje djece predškolske dobi, pružajući praktične savjete i smjernice za razvoj vašeg djeteta u kritičnim područjima kao što su kognitivni, socioemocionalni i jezično-govorni razvoj. Program vode stručnjaci u području edukacije i razvoja djece - iskusni psiholog, logoped i učitelj.

Svaki dan, tijekom trajanja programa, dobit ćete kvalitetne edukacijske materijale koji su lako primjenjivi u vašoj svakodnevici s djecom. Ovi materijali uključuju interaktivne vježbe, igre i aktivnosti koje potiču razvoj vašeg djeteta na zabavan i usmjeren način.Individualno savjetovanje:

Kao poseban bonus, imate priliku za jedno individualno savjetovanje s našim logopedom i psihologom. Ovo je izvrsna prilika da razgovarate o specifičnim potrebama i izazovima vašeg djeteta, te da dobijete stručne savjete prilagođene vašoj situaciji.

Webinar sa stručnjacima:

Također, organizirat ćemo i ekskluzivni webinar sa više stručnjaka gdje možete saznati više o temama koje vas zanimaju, postavljati pitanja i učiti iz iskustava drugih roditelja.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da obogatite znanja i vještine koje će vam pomoći u pripremi vašeg djeteta za školske izazove. Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite odmah i osigurajte svoje mjesto u programu "U školske klupe bez puno muke"!

Kako se prijaviti:

Prijaviti se možete putem google obrasca na ovom linku. Nakon prijave, unutar 48h kontaktirat ćemo Vas sa detaljima o samoj prijavi te informacijama vezanim uz plaćanje.
Cijena ovog mjesečnog programa je 100€, a za prvih 10 prijavljenih osigurali smo popust od 20%. To znači da ćete mjesec dana, uz sve materijale i individualna savjetovanja, platiti 80,00€

Ovaj program nije samo investicija u obrazovanje vašeg djeteta, već i prilika da kao roditelj razvijete vještine i znanja koja će vam pomoći u najvažnijoj ulozi vašeg života. Budite dio ove izvanredne avanture i zajedno sa svojim djetetom krenite putem uspjeha i sreće u školskim klupama!