Još jedan dječji rođendan? Igračke ili odjeća? – Ne! Pametna slikovnica! Pia Mia pravi je izbor kada vaše dijete ide prijatelju na rođendan! Pitate se zašto?

Bit će to biti najoriginaliniji poklon.

Sigurni smo kako se neće dogoditi da je još netko kupio upravo takav poklon. Izbjeći ćete rečenicu “Takvu igračku sam dobio i od Frana!”.

Bit će to biti najpametniji poklon!

Pia Mia slikovnica dobno je primjerene i izrađena je od strane hrvatskih stručnjaka! Uz tiskanu slikovnicu dolazi i popratna aplikacija s dobno primjerenim igrama i animacijama.

Pomoći će te roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s njihovim djetetom!

Unutar aplikacije nalazi se i roditeljski priručnik utemeljen na normama i recentnim istraživanjima, a pisan razumljivim jezikom. Priručnik je osmišljen tako da uz razvojne norme u svim razvojnim domenama – socio-emocionalnoj, motoričkoj, kognitivnoj i jezično-govorno komunikacijskoj, daje jasne i jednostavne aktivnosti za poticanje cjelokupnog razvoja djeteta kod kuće ili na putu.

No, uz sve to, dat ćete priliku roditeljima da uz pomoć knjige i čitanja djetetu stvore emocionalnu vezu. Dijete će zavoljeti knjigu i čitanje neće biti “bauk”!

Zapamtite, pametan rođendanski poklon nikada nije bio bliže!

Naručite već danas uz besplatnu dostavu! 

Naruči slikovnicu!