Pia Mia i Tonko u gusarskoj pustolovini

Gusari su jednako zanimljivi dječacima i djevočjicama, a gotovo da ne postoji dijete koje barem jednom nije maštalo o gusarskoj pustolovini. Naši Tonko i Pia Mia zajedno sa svojim gusarskim prijateljima doživjeli su puuuno gusarskih pustolovina. Na svom putovanju osmislili su pregršt zadataka koje možeš isprintati koliko god puta želiš. Kako? Jednostavno! Nakon kupnje na tvoj mail stižu DIGITALNI RADNI LISTOVI!

Predstavljanje slikovnica i besplatne radionice – Rijeka – 11.06.2022.

U subotu 11. 6. u prostorima Dječje kuće u suradnji s portalom Mame Kvarnera & Gradske knjižnice Rijeka bit će održano predstavljanje prve logopedske slikovnice i interaktivnih kartica PIA MIA. Predstavljanje će se odvijati u dva termina i to od 10-12 sati za malene vrtićarce od 3-5 godina, te od 13-15 sati za predškolce od 5-7 godina. Predstavljanje se odvija u obliku radionica besplatnih za sve zainteresirane, uz potrebnu prijavu na mail mame.kvarnera@gmail.com.

Svjetski dan mora i oceana – besplatni materijali

Obilježavanje Svjetskog dana oceana ima za cilj isticanje važnosti koju za našu planetu predstavlja 71% površine ispunjene morima i oceanima. Oceani zauzimaju 71% Zemljine površine i od 2000. godine službeno ih je pet: Arktički, Atlantski, Indijski, Tihi i Južni ocean.

Napiši Piji Miji pismo!

Pia Mia povodom Svjetskog dana pisanja pisama svojim malim piscima i umjetnicima koji joj pošalju pismo poštom, šalje slatke odgovore!

Međunarodni dan vatrogasaca

Većina odraslih u djetinjstvu, barem za trenutak, poželjeli su biti vatrogasci. I kada bi nas upitali što ćemo biti kada odrastemo, odgovor je često bio vatrogasac. Plemenito zanimanje, ljudi hrabra srca, bistrog razuma i brzih refleksa 🙂 Pa dragi naši vatrogasci! Sretan vam vaš dan! Za sve naše mališane pripremili smo besplatne radne listove i memory na temu vatrogasaca.

Noć knjige 2022.

Ove godine, za vrijeme trajanja Noći knjige našim korisnicima omogućili smo posebne pogodnosti! Svratite na www.piamia.hr/shop/ i zavirite u čaroban svijet popusta 🙂

Ukrašavanje pisanica – igra i zabava

Bojanje pisanica posebno je veselje za odrasle i djecu. Osim zajedničkog vremena, odlična je prilika za razgovor, opisivanje i poticanje svih domena razvoja djece.

Potraga za uskrsnim pisanicama

Uskrsni zeko našalio se s vama! Sakrio je pisanice i poklone, a ostavio vam tragove i upute kako do njih doći! Pažljivo čitajte i dobro mislite!

Prvi razred – izazov za roditelje ili dijete?!

Mjesec svibanj uvijek je obilježen pozivima za upis djece u prvi razred, liječničkim pregledima, logopedskim procjenama i sigurni smo kako predstavlja velik izazov za cijelu obitelj prvašića.